2 de novembre del 2010

Perles del Sr. Benaiges

He llegit amb curiositat l'article d'opinió del Sr. Benaiges, publicat al Diari de Tarragona, sobre la precampanya, o més ben dit sobre el que ell anomena perles de precampanya de l'Artur Mas. En el seu article fa referència a la proposta de reducció del 25% del personal al servei de l'Administració i ho intenta justificar amb la cantarella de les tres emes, és a dir, que tots els llocs de treball nous que ha creat aquest segon tripartit, segons ell, són mestres, mossos i metges.

I jo, des de la meva humil opinió, penso que si l'any 2003 el nombre d'empleats de la Generalitat i el sector públic era de 140.000 i l'any 2010 de 226.000, és perquè hi ha hagut un augment notable, i un 30% del qual no són metges, ni mossos, ni mestres; amb un increment desmesurat del 318% en el sector públic empresarial. A més, el personal eventual i de confiança ha augmentat de 227 a 303, sense cap mestre, mosso o metge. I els alts càrrecs han augmentat de 149 a 247, sense cap mestre, mosso o metge.

Qui és el que diu perles en precampanya? Sr. Benaiges, amb la feinada que té a Cambrils a intentar fer quadrar els números, amb un enedeutament del 120%, que són 43 milions de deute, vol dir que no és millor invertir els seus esforços a millorar la gestió econòmica del consistori? Deixi la precampanya i la campanya política als candidats dels respectius partits i si hi vol participar faci-ho presentant les propostes del seu partit. Els catalans volen conèixer quines són les propostes dels diferents partits, no volen saber res de baralles de campanar; si no ho fem entre tots possible després no cal que ens lamentem per l'elevada abstenció...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada