11 de juliol del 2009

El "culebrot" del finançament

Avui és dissabte, en teoria els dissabtes hauria de fer bon temps i més si és l'estiu, bon temps per poder anar a la platja, al xiringuito a menjar una paella, oer anar a passejar...

Avui és dissabte, però fa núvol, és un dia gris, sembla que estem a la tardor i no ve de gust anar a la platja...

Gris, molt gris... com els nostres governants! si no ho dic rebento... ja n'hi ha prou de que ens prenguin el pèl amb el tema del finançament.

L'Estatut aprovat marcava una data clau per arribar a un acord, i era el 8 d'agost de l'any passat, si, el 2008. i desprès de reiterades dates proposades pel govern central i reiterats incompliments d'aquestes dates, el Sr. Castells i la Sra. Salgado han arribat a un acord de finançament per sobre dels 3.000 milions.

ERC ahir al vespre ja va fer saber que no està d'acord i que ho troba insuficient... avui fan reunions i busquen arguments per a poder donar el seu sí a l'acord. En el fons tots sabem que diran que si, ja van rebaixar la xifra que demanaven a 3.800 milions fa pocs dies, sortiran com els grans "aconseguidors" i com els salvadors de Catalunya. Però no puc estar d'acord amb ells, de cap manera, han governat aquest país, o han ajudat a governar-lo des de l'any 2003 i per enlloc s'ha vist la petjada nacionalista, no han defensat de cap manera les necessitats de Catalunya, i a més, han contribuit a fer perdre el prestigi que Catalunya tenia com a país.

Senyors d'ERC heu de deicidir que voleu ser de grans: o defensar els interessos de Catalunya o defensar els vostres interessos particulars...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada