13 de novembre del 2010

Estic contenta!


Avui dissabte 13 de novembre, segon dia de la campanya electoral, estic contenta! I ho estic perquè aquest matí hem inaugurat el col·lectiu de la JNC a Cambrils, amb l'assistència del Gerard Figueras president nacional de la JNC.

A Cambrils feia molt temps que volíem constituir el col·lectiu de la JNC, que abarca joves dels 16 fins al 30 anys que estiguin interessats i vulguin col·laborar activament en aquesta cosa tan "estranya" anomenada política, i avui ha estat una realitat. Gràcies al Marc, a l'Enric i a l'Anna que han estat valents i decidits i han volgut tirar endavant aquest projecte.

Això ens demostra que en la nostra societat hi ha una sèrie de joves que volen comprometre's, volen fer feina, volen estudiar, formar-se, que hi ha esperança en el futur i que aquest futur se l'han de treballar. Ha estat encoratjador veure la seu de CDC de Cambrils plena de joves de la JNC que han volgut donar el seu suport als que avui començaven aquesta aventura a Cambrils, però també plena de militants de CDC, d'UDC i d'Unió de Joves que també han volgut acompanyar-nos.

I deia que estic contenta perquè tota la feina que es fa no cau en un sac trencat, perquè els joves tenen interès en la política, perquè la política no és sinó treballar pel bé col·lectiu d'un poble, des de la nostra ideologia, és clar, però treballar per un bé col·lectiu. Treballar perquè la societat sigui més justa, els ciutadans tinguin els seus drets i els seus deures, treballar perquè l'economia de Catalunya resorgeixi, treballar per una Catalunya millor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada