30 de maig del 2009

Intensa darrera setmana de maig!

Aquesta darrera setmana de maig ha estat força intensa.

Per un costat ens trobem al mig de la campanya a les eleccions europees, he assistit al mitin de divendres 29 a Reus on vam poder escoltar al Josep A. Duran i LLeida, a l'amic Carles Pellicer i al Salvador Sedó, que pot ser el nostre diputat del Baix Camp al Parlament Europeu. La sala era plena de gom a gom, i vam sortir amb la sensació que estem fent bé la feina, des de CiU s'expliquen les propostes a través del Ramon Tremosa i tots els candidats arreu de Catalunya, no com altres forces polítiques, que l'únic que fan és fer-se retrets mutuament.

Avui al Port de Cambrils hem organitzat un vermut popular, amb el candidat Albert Puñet, un jove membre de la JNC i que forma part de la candidatura al Parlament Europeu, i també hem comptat amb la presència del Jordi Jané, un dels nostres diputats a Madrid, un amic i excel·lent polític amb qui vaig poder compartir la darrera campanya a les eleccions generals.

Però no s'acaba aquí la feina feta, com a regidora de l'Ajuntament de Cambrils aquesta setmana he assitit, a part de les Comissions informatives pertinents, al Ple de l'Ajuntament, un Ple de tràmit en el que el nostre grup municipal vam fer una sèrie de preguntes sobre temes de mobilitat i despesa de l'Ajuntament.

Tota l'oposició vam convocar una roda de premsa per demanar un seguit d'aclaracions sobre el curs que l'Ajuntament va contractar per la seva policia local a una empresa on 9 dels 12 professors que hi van participar estan vinculats directament al PSC. Al nostre bloc de CiU (http://ciucambrils.blogspot.com/) trobareu més informació sobre aquest tema.

També va tenir lloc un debat televisat per TV Cambrils entre els portaveus dels grups polítics de l'Ajuntament. Un debat en que l'equip de govern tot ho veia de color de rosa i on vaig fer incidència en la mala gestió econòmica i la despesa corrent exegarada.

El dijous va tenir lloc la inauguració de la Fira Marítima de Salou, a la qual hi vam ser presents 5 regidors de l'oposició, l'alcalde i el regidor de promoció de la ciutat de Cambrils, curiós, no?. Suposo que els regidors de l'equip de govern tenien tots moooolta feina aquell dia i per això no van venir...

Avui dissabte tarda el dedico a actualitzar el meu bloc, ja tocava, i als meus fills, la setmana vinent més!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada